Bavaria 420 Virtess er på plass i Leangbukta.

Første med flybridge

Nå har den kommet til Norge, Bavarias første flybridgebåt.

Publisert Sist oppdatert

Et team fra Bavaria i Tyskland jobbet i går på spreng hos Bavariaimportør Lars-Erik Solvang i Leangbukta for å klargjøre den store nyheten Bavaria 420 Virtess.

   Båten, som er designet av den anerkjente italieneren Marco Casali, representerer nytenkning. Den har en stor nedsenkbar badeplattform og et romslig akterdekk med møbler som enkelt kan skyves rundt på en raffinert skinne etter behov. Under dekk har båten to baderom, begge med egen dusj. Her nede er det tre gode lugarer med doble køyer.

En velutstyrt bysse har fått plass på babord side i førerhuset. En god trapp fører fra akterdekket opp til en gedigen flybridge som inneholder både stor solseng, en romslig salong, en wetbar og en god førerplass. Flybridgen strekker seg over hele akterdekket.

Fire allerede solgt

Den norske Bavariaimportøren har allerede solgt fire båter, mens ytterligere tre er i bestilling. Den nye storbåten fra Bavaria vil ha en prislapp mellom 3.5 og fire millioner, alt avhengig av ustyr og motorvalg. Den nye luksuriøse familiecruiseren vil bli en utfordrer til en lang rekke produsenter som tilbyr båter i samme størrelse, men til langt høyere pris.

Fakta

CE-kategori: B

Produksjonsland: Tyskland

Lengde (meter): 13.60

Bredde (meter): 4.21

Lengde (fot): 42.00

Vekt (kg): 11400

Dyptgaende (meter): 1.11

Drivstoff (liter): 1200

Max. antall personer: 12

Motoreffekt fra (hk): 740.00

Motoreffekt til (hk): 1200.00

Opplysninger: www.motorboat.no