FORMANN: Den norske Bavaria-importøren Lars-Erik Solvang er valgt inn som leder for Bavarias internasjonale forhandlerforum.

Han leder Bavarias nye internasjonale forhandlerforum

Lars-Erik Solvang er mannen som står i front for alle Bavaria-forhandlere verden når det skal formidles ønsker og behov inn til ledelsen i Giebelstadt.

Publisert Sist oppdatert

Med 100 forhandlere i over 50 land har Bavaria mye å holde styr på og mange hensyn å ta. Samarbeidet med de enkelte forhandlere har alltid vært viktig for utvikling av båtene. For å benytte seg av den erfaring og nærhet forhandlerkorpset har til sine kunder og deres ønsker og behov, har konsernet nå etablert et slagkraftig samarbeidsforum, «Bavaria Dealer Board». Den norske Bavaria-importøren Lars-Erik Solvang er formann i gruppen.

Villige til å lytte

-Et slikt «Bavaria Dealer Board» er en bekreftelse på at konsernet er villig til å lytte til sine forhandlere, sier den nyvalgte lederen.
- Gjennom alle de år jeg har vært forhandler, har jeg selv benyttet enhver anledning til å påvirke for å få levert båter som er tilpasset det norske markedet. Et eksempel på det er å få båter med vinsj akter som standard. Alle båtbrukere i Norge som koser seg i naturhavner må ha det. Her har vi lykkes. I stedet for kostbar ettermontering i Norge, blir nå båtene som skal til mitt markedet utstyrt med aktervinsj, sier han.

Skal argumentere og formidle

-Mine kolleger i andre land kjenner sine markeder og de spesielle ønsker og behov som er der. Nå blir det min oppgave å formidle og argumentere for det direkte til Bavaria-ledelsen i Giebelstadt. Heldigvis opplever vi stor vilje til å tilpasse produktene de enkelte lands behov, sier den nye formannen i den verdensomspennende forhandlerorganisasjonen til Bavaria.