Sindre smiler igjen

Husker du Sindre? Gutten med den store lidenskapen å kjøre racing med båt. Verden falt i grus når båtmotoren hans ble stjålet. Nå smiler han igjen.

Publisert Sist oppdatert

22. mai hadde tyver stjålet båtracemotoren til Sindre Sundsdal Anundsen. Han fryktet at båtsport sesongen var over. Under helgens Norgescup-runde på Songe ved Tvedestrand slo han kraftig tilbake. Risørgutten vant suverent 4 av 4 heat i klasse GT 15.

Alle måtte bidra.

 
Sindre hadde med god hjelp av familien og sponsorer fått på plass en helt ny, komplett Winrace GT 15-båt. Det ble jobbet på båten helt frem til siste kveld. Da fikk han en liten test av den nye båten før det var klart for konkurranse. Alt fungerte perfekt. Talentet konkurrerer i rekrutteringsklassen til Norges Båtsport Forbund. Båtene er 13 fot, motorene beskjedne 15hk – men farten imponerende 35 knop. 

Troen tilbake på NM gull. 

”I forrige løp som var i Grenland Grand Prix for to uker siden hadde jeg bare trøbbel. Jeg fikk ikke utstyret til å fungere. Jeg endte på en 5. plass, og ingen ting gikk min vei. Jeg har jo NM-gull som mål etter to år i klassen, og var derfor kjempeskuffet” sier den unge båtraceføreren. 14-åringen fryktet at sesongens store mål, Norgesmesterskapet i Tønsberg, sto i fare. Etter helgens flotte kjøring har teamet igjen troen på at de kan kjempe om talentets første NM-gull i august. ”Sindre viste i helgen at han er blitt en veldig trygg og rutinert fører. I helgen har han imponert meg – 4 seiere av 4 mulige er ikke noe man ser ofte i båtsporten. Nå har jeg godfølelsen inne for at han leverer under storstevnet i Tønsberg. Favorittstemplet har han i allefall pådratt seg” sier onkel, og trener Frode Sundsdal.

Sindre Sundsdal Anundsen

En glad gutt etter mye motgang med tyveri av racingmotor. Sindre kan smile igjen.