ARRONET 25 cxip vil koste fra rundt èn million kroner med Volvo Penta D3 med 220 hk.

Røff styrhusbåt i aluminium

Arronet har nylig fått norsk importør, og lanserer straks en båt som sannsynligvis vil være meget attraktiv for det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Se flere bilder nederst i artikkelen

Smart Marine på Avaldsnes har startet import av de svenske aluminiumsbåtene Arronet.

-Vi har hatt voldsom respons på Aronett-båtene så langt, etter at vi startet opp i desember. De første båtene kommer til Norge i februar. Første visning blir Dra til sjøs i bergen i april, sier daglig leder Jarle Vikingstad til Båtmagasinet.

Vikingstad, som fra før av er forhandler av Jeanneau, Mocore, Delta, Nordkapp og Sting, har bestilt tre demobåter som skal vises på vårens messer. Disse er hyttebåten 20 5 CS, skjærgårdsjeepen 23 5 SP og 24

Dette er absolutt en båt. 20,5 med hytte, 23 SP med kjørelem og 24 5 cx. Sistnevnte en hyttebåt med påhenger og åpent fordekk. Denne båten deler skrog med nyheten 25 cxip, en robust styrhusbåt med innenbords dieselmotor og røff finish i sjøvannsbestandig aluminium. 

Overnatting for fire

Båten får en liten lugar forut, der to personer kan overnatte. I tillegg kan to sove i styrhussalongen. Ønskes ikke overnattingsmulighet, kan båten leveres med åpen sittebrønn forut, og uten ileggsputer til salongen - for en rimeligere pris.

Båten utrustes med Volvo-motorer fra 170 til 220 hk. Med Volvo Penta D3 220 vil prisen havne på rundt èn million kroner, i følge den norske importøren.

-Dette blir en veldig spennende båt, som vi ser frem til å vise for det norske publikum, sier Jarle Vikingstad.

 

 

Fakta

CE-kategori: C

Produksjonsland: Sverige

Lengde (meter): 7.82

Bredde (meter): 2.40

Lengde (fot): 25.00

Vekt (kg): 1800

Max. antall personer: 8

Motoreffekt fra (hk): 170.00

Motoreffekt til (hk): 220.00