Søk i arkivet

Julegaveabonnement digital

Digitalt helårsabonnement

Digitalt abonnement for hele året gir tilgang til alt vårt digitale innhold –  tidligere utgaver av Båtliv helt tilbake til 2006 i Båtliv-appen, og til alle Pluss-artikler på nettstedet www.batliv.no. Alle tester, gjør-det-selv-artikler, turtips og reportasjer er søkbare i fritekst i de digitale magasinene og på nettsidene. Appen er tilgjengelig for iOS og Android og kan benyttes på både smarttelefon og nettbrett. Nettsidene er lesbare på alle platformer. 

Et abonnement på Båtliv er en nyttig og hyggelig julegave for alle som liker båtlivet. Bestill nå, og spar tid og penger! 

Mottaker


Giver


Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement
 
Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.
 
Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan. 
 
Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner. Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.
 
Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.
 
Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling ansees ikke som gyldig oppsigelse.
 
Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.  
 
Sikker transaksjon
Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger. 
Payex VISA Mastercard

Abonnementet stopper automatisk etter endt gaveperiode. Giver får tre utgaver, som forlengelse av eget abonnement dersom giver har abonnement fra før. Faktura sendes giver.

 

Gå til toppen