Aaby Marine overtar etter Normar

– Vi er stolte og gleder oss til å få agenturet på Beneteau motorbåter etter Normar, sier daglig leder Jørgen Haga i Aaby Marine AS.

Publisert

HOVEDBILDE: Monte Carlo 5 er blant de nye modellene som lanseres i år. Foto: Linn K. Hansen.

15. august i år overtar Aaby Marine AS i Leangbukta agenturet for Beneteau innenbords motorbåter etter Normar.

– Vi har vært på utkikk etter flere aktuelle agenturer, og er veldig glade for å ha fått et verdenskjent og anerkjent merke som Beneteau, sier Jørgen Haga.

Spennende nye modeller

Haga trekker frem at flere av de nye modellene fra det franske verftet vil passe godt inn i deres assortement.

– Swift Trawler-, Monte Carlo-, og Grand Turismo-seriene, er interessante modeller, som står bra til Nimbus og Windy-agenturene som vi allerede har, sier Haga.

Monte Carlo-serien, vil kunne utfordre Azimut og Princess, mens Swift Trawler-serien vil konkurrere mot Grand Banks innenfor trawler-segmentet. Typiske konkurrenter for Grand Turismo-serien vil være Bavaria og Sealine.

– Nøyaktig hvilke modeller som skal hentes inn vil vi bestemme i juni, opplyser Haga til Båtliv.

Ivareta kundene

Aaby Marines daglige leder legger dessuten stor vekt på i ivareta de tidligere Normar-kundene.

–Vi er veldig takknemlige for å overta etter Normar, som har drevet seriøst og som er meget behjelpelige nå i overgangsprosessen, understreker Haga, som satser på å få en så myk overgang som mulig. Tiden frem til overtakelsen skal brukes til å bli godt kjent med produktene, prøvekjøringer og foreta andre nødvendige forberedelser.

Normar offentlige gjorde denne uken at de gir seg etter tyve år som agent for de franske motor- og seilbåtene. Motorbåtene og agenturet flyttes derfor fra Son til Leangbukta fra 15.august i år.

Powered by Labrador CMS