Søk i arkivet

Annonsere

Hvorfor annonsere hos oss? Fordi her når du hele båtfolket i Norge. Ingen andre kan tilby båtbransjen så bred dekning gjennom så mange kanaler mot målgruppen båtfolk.

Magasinet Båtliv henvender seg til en svært kjøpesterk målgruppe, som ønsker å se din annonse.  Ni av ti lesere er interesserte i annonser for båter og utstyr og åtte av ti lesere er interesserte i annonser for elektronikk og bil, ifølge Gallup.

VG Båt fulldistribueres med avisen VG i hele Norge. Dette er verdens største båtblad målt i opplag. Her når du alle båtinteresserte som ikke normalt kjøper båtblader.

Båtliv har også et digitalt tilbud i verdensklasse og er tilgjengelig på lesebrett, desktop, mail og mobil. Batliv.no er en av Europas ledende redasjonelle nettsider for båtfolk med vedvarende vekst i antall lesere og lesertid på siden. Over 10.000 mottar ukentlig nyhetsoppdateringer fra Båtliv på mail.

Medieverden er i rask endring, og vi hjelper våre kunder med å nå ut gjennom nye kanaler. Vi har en stor bildebank hvor du kan finne bilder fra båtlivet til nettsider og brosjyrer. Vi lager annonsørinnhold og hjelper deg med video og 360-opptak.

 

 

Annonsere på trykk

Annonsere på nett

Ønsker du kontakt med oss?

Ring vår salgssjef Håkon Nissen-Lie på tlf. 410 40 816 (e-post hakon@batliv.no) eller mediakonsulent Lisbeth Ølness på tlf. 932 20 556 (e-post lisbeth@batliv.no).

Se øvrig kontaktinformasjon her.

Mediainformasjon

(PDF: 2.0 MB)
(PDF: 2.0 MB)
Gå til toppen