Tinn-Silver 850 Azur

Barsk høyglans

Tinn-Silver har tidligere imponert med sine tøffe aluminiumskonstruksjoner. Nå vil den nederlandske produsenten også prøve seg med litt mer luksus og komfort.

Publisert Sist oppdatert

Ikke dermed sagt at luksusbegrepet skal trekkes for langt. Sammenlignet med de fleste turbåter i den mer påkostede klassen er messebåten relativt nøktern. For eksempel er sanitæranlegget begrenset til en portapotti-variant i forlugaren.

Under den blanke lakken skjuler det store mengder fem millimeter tykke aluminiumsplater med supplerende detaljer i massivt, rustfritt stål. Den gedigne konstruksjonen vises også ved at båten veier hele 2550 kilo. Dette er relativt mye for en 8,2 meter lang aluminiumsbåt.

Sammen med dyp v-bunn skal tyngden sikre myke, komfortable kjøreegenskaper også i temmelig grov sjø. For selv om dette formelt er en CE-klasse C-båt er det liten grunn til å tvile på at modellen duger til det meste. Konstruktør og daglig leder Jan Tinnemans tester alle sine nye båter ved å ta en tur over til England, gjerne i ruskevær. Først når denne praktiske testen er passert lanseres modellen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS