LEIDI 600 er et sjarmerende lite skip. Nå er den kroatiske båten tilgjengelig i Norge.

Store lille Leidi

Den sjarmerende Leidi 600 er ny på det norske markedet. Bli med om bord..

Publisert Sist oppdatert

Se video nederst i artikkelen...

-Båten appelerer tydeligvis mest til den eldre garde. Det er stort sett dem som vil om bord og kikke, sier daglig leder i Leidi Nordic AS, Tore Løvig til Båtmagasinet.

Den sjarmerende taubåtlignende farkosten har vært godt besøkt under messa, og importøren har stor tro på flere salg før messeslutt.

-Mange har bestilt prøvekjøring til etter messa, så dette blir bra, sier Løvig.

30 knop med 150 hk

Båten kan leveres med mange ulike motorer fra 40 til 150 hk. Den utstilte båten har 115-hester motor, noe som gir en fin marsjfart på rundt 22 knop. Importøren anbefaler heller ikke større motor enn 115-hester, da mer fart gir noen unoter i sjøen. Men 150-hesteren skal gi en toppfart på 30 knop, og et forbruk på 16,5 liter i timen. Med 40-hester er toppfarta 12 knop.

AKTERDEKKET: 23-foteren har et sosialt akterdekk med oppvippbare benker på både styrbord og babord side.

STYRHUSET: Om bord finner vi de fleste fasiliteter som minibysse med vask og gassbluss. Båten har køyeplass til tre (+1) personer, og eget separat toalettrom.

Om du kjøper båten uten motor, slipper du billig unna. Da er prisen 255 000 kroner. Med 70 hk havner totalprisen på 380 000 kroner. Vel og merke før du begynner å plukke ut nødvendigheter fra ekstrautstyrslista.

Se video av Leidi 600:

Leidi produseres i Kroatia, og Leidi Nordic har agentur for de nordiske landene. Produsenten tilbyr også en mindre modell, Leidi 490.

Norsk importør:

www.leidinordic.com