50 kvadratmeter flybridge

Sunreef har nylig sjøsatt sin første motorbåt med katamaranskrog, og god plass til å boltre seg både på flybridgen og Atlanteren.

Publisert

» Se vår bildespesial!

Båten er ikke lenger enn 69 fot (21 meter), men med en bredde på 30,5 fot (9,3 meter) blir det god plass. Denne plassen har Sunreef utnyttet over flere plan, blant annet med en enorm flybridge.

Over Atlanteren

Med maksimal motorkraft får du båten opp i 25 knop, men velger du den minste motoriseringen, som er med 370 hestekrefter i hvert av de to skrogene, kan du kjøre hele 3000 nautiske mil etter å ha fylt fulle tanker.  Det vil si at man kan ta turen over Atlanteren fra Kanariøyene med god margin. Hver av drivstofftankene har en kapasitet på 4500 liter.

Design på sitt beste

Designmessig er det lagt vekt på aggressive linjer, men innvendig er det lagt vekt på myk komfort. Skipperen sitter på en sofa og designen er lys og minimalistisk. Båten er i det hele tatt gjennomgående lys med sitt valg av treverk, i tillegg til store vindusflater. Interiørmessig er den en designbombe.

Under dekk er det tre soverom, en med dobbelkøye, en med to køyeplasser og en med enkeltkøye. På hoveddekket er det ytterligere fire sovekabiner, tre av dem med dobbelkøyer!

To vannscootere

Skal man ut og vil ha sol, er flybridgen det eneste alternativet. Noe uteplass er det også på hoveddekket, men da med tak over hodet. Skrogene har trappesatser, eller leidere som det kalles maritimt ned til hver sin badeplattform. Skrogene har også hver sin plass til vannscooter, under leideren ned til badeplattformen.

Lengde: 69 fot

Bredde: 30,5 fot

Dyptgående: 1,2 meter

Maks motor: 2x850 hk

Maks fart: 25 knop

Powered by Labrador CMS