Prøvekjørt: Buster Magnum og SuperMagnum

Større og råere

Buster søker tilbake til aluminiumspreget med en ny generasjon Magnum-modeller, som er større og sterkere enn forgjengerne.

Publisert Sist oppdatert

Buster Magnum er en bestselger i Norge. Båten er bygget i mer enn 5000 eksemplarer siden 1991. Nå lanserer finnene fjerde generasjon av den populære båten. De nye utgavene er lengre, bredere og tyngre enn forgjengerne, mens prisen er omtrent som før. Startpris for Magnum med 150 hk er litt over en halv million kroner. Super Magnum starter på 676.000 kroner med 225 hk.

Markedet for aluminiumsbåter har vært i vekst de siste årene. I Sverige er dette materialet like populært som glassfiber i markedet for skjærgårdsjeeper. En rekke kjente båtprodusenter har derfor beveget seg inn i aluminiumsmarkedet.

Nylig lanserte Bella sin nysatsing på denne typen båter under navnet Falcon. Finnmaster lanserte for et par år siden Husky-serien. For å vinne massemarkedet har flere av nykommerne valgt å lage såkalte hybrider, det vil si båter med aluminiumsskrog og glassfiber innerliner, som ligner mer på tradisjonelle glassfiberbåter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS