Prøvekjørt: Linssen Grand Sturdy 30.0

Den lille giganten

Etter en grundig opprydning i Linssens tidligere ganske forvirrende modellprogram er 30.0 i dag den minste båten fra verftet. Og nyheten bør være en meget interessant båt også for det norske markedet.

Publisert

Sedan-utgaven er utvilsomt den peneste av de to 30.0-modellene. Denne båten har en tradisjonell layout med styrekonsoll på styrbord inne den meget lyse og åpne salongen og en bra forlugar.

Men plassmessig er akterkabinversjonen overlegen. Her er en av de flotteste lugarene vi noensinne har sett på en såpass liten båt. En stor dobbeltkøye, eget bad, full ståhøyde, fine skap og masse gulvplass imponerer. Også lugaren i forpiggen er fin, men rederen vil trolig velge akterlugaren som base umiddelbart.

Mellom forlugar og salong på begge modellene finner vi dessuten separate dusj- og toalettrom samt mulighet for en liten arbeidsplass med utfellbart bord i salongen for den som ikke trenger ekstra kjøleskapkapasitet. Blant de mange godt gjennomtenkte løsningene la vi også merke til den smarte, helmanuelle TV-løsningen der skjermen vippes opp fra en vertikal lagringsposisjon i sidebenken. Løsningen er signert en kreativ snekker hos Linssen og fungerer strålende.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS