Prøvekjørt Silver Tiger Z

SPORTY: Tiger BRz er rask og sporty, men oppfører seg kontrollert. Det er en godværsbåt for hyggeturer på fjorden. Se bildespesial.
STØTFANGER: Silver Tiger BRz har støtfanger i baugen.
SPORTY Silver Tiger BRz er rask og sporty, men oppfører seg kontrollert.

En noe påkostet bowrider

Silver Tiger Z er velkjørende og komfortable båter på drøye seks meter til litt under en halv million kroner med motor og utstyr.

Publisert Sist oppdatert

Silver har lenge vært kjent for sine aluminiumsbåter, men satser nå for fullt også på glassfiberbåter med to nye Tiger-søstre, signert norske Bård Eker Design. Dette er henholdsvis bowrider og daycruiser, og båtene er litt mer påkostede enn sine konkurrenter. Formene er avrundet, putene elegante og plotteren er innfelt i dashbordet.

Også Silver-søstrene har stor salong akter. Bowrideren har sittegruppe forut, mens daycruiseren har krypinn forut. Kokebluss og portapotti er ekstrautstyr. I utgangspunktet er dette en godværsbåt for hyggeturer på fjorden med venner eller familie. Daycruiseren har mindre seteplass utendørs, men til gir til gjengjeld muligheter for overnatting. Normalt brukes båter i denne størrelsen til dagsturer, men overnatting kan være aktuelt på fine sommernetter eller etter selskap hos hyttenaboer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER