15 nye overnattingsbøyer i Oslofjorden

Oslofjorden Friluftsråd og Atlantica båtforsikring har inngått et samarbeid om sikker fortøying i naturhavner. 

Publisert

I samarbeid med Atlantica vil Oslofjorden Friluftsråd i år legge ut 15 nye bøyer i Oslofjorden.  Terje Næss i OF nevner bl.a. spennende nye naturhavner som Yxney i Sandefjord kommune, Steilene i Indre oslofjord, Kjøvangen i Vestby kommune og Struten fyr i Fredrikstad kommune.  Her blir det lettere å overnatte for fritidsbåter.

Dette gjelder ikke bare OFs  populære svaibøyer, men også fornyelse og vedlikehold av bolter og brygger. Jan Helge Grimseid (Atlantica Båtforsikring) og Terje Næss (Oslofjorden Friluftsråd) ønsker seg sikrere fortøyningsplasser slik at naturhavner som ligger utsatt til kan bli mer tilgjenglig for fritidsbåter.

Leder for Atlantica Båtforsikring(et selskap i TrygVestagruppen), Jan Helge Grimseid, sier det er viktig for oss å inngå i et langsiktig samarbeid som direkte er relatert til våre kunder, nemlig båtfolket.  TrygVesta er kjent for å bidra til sikkerhet langs kysten igjennom utsetting av sine redningsbøyer.  Atlantica Båtforsikring fortsetter denne trenden ved å være med å trygge overnatting for båtfolket igjennom svaibøyer i naturhavner. 

-Vi ser veldig positivt på det arbeidet som Oslofjorden Friluftsråd har gjort for båtfolket og vil gjerne være med på å utvikle dette konseptet.  Din båt vår felles interesse, sier Grimseid i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS