1400 båter til Paris

Ikke færre en 300 000 besøkende ventes til Salon Nautique International de Paris som åpner dørene førstkommende lørdag.

Publisert

Stort bilde: Klart for årets båtmesse i Paris. Foto: Stefane Laura/ Emmanuel Nguyen Ngoc.

Det er den 47. gangen Salon Nautique (Paris Boat Show)  arrangeres, og det stilles i år ut tilsammen 1400 båter i hallene i Porte de Versaille. Blant de 1400 båtene vil det  vises en rekke nyheter innen både motor og seil for første gang. Enkelte norske produsenter er også å se på listene over utstillere.

Messens utstillinger inkluderer motorbåter, seilbåter og utstyr. I tillegg er det egne avdeling med aktiviteter, leker,  filmer og underholdning for barn og unge, slik at de yngste kan holde på med sitt  mens foreldrene beundrer båtene.

Miljø og klima-tenking er høyaktuelle tema, og for et land med ikke færre enn 5000 bedrifter og 40.000 ansatte relatert til maritim aktivitet finner du naturligvis også en egen avdeling for miljø, klima og utvikling.

I 2006 hadde Salon de Paris 271 608 totalt besøkende fordelt over et område på 116 000 kvadratmeter.  Av de 1400 båtene som ble vist var  300 var nye eller hadde forpremiere. Tilsammen 25 land var representert. 

Messen har også en hyggelig overraskelse til studenter som kan vise studiekort og kvinner som er født mellom den 1. og 9. desember. Dere kommer gratis inn!

Les mer her: http://www.salonnautiqueparis.com/

Båtliv vil legge ut saker på batliv.no fra Paris til helgen.

Powered by Labrador CMS